Hvem er jeg

Jeg har arbejdet som psykolog i mere end 30 år. Mit fokus har altid været på at hjælpe mennesker videre i livet, personligt og fagligt.

Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at vi alle har noget særligt at bidrage med, noget vi skal bruges til og selv drømmer om at blive brugt til.

Mit speciale er det psykiske, men jeg inddrager det hele menneske i indsatsen, og alle de dimensioner der betyder noget for vores sundhed og styrke.

Jeg dyrker selv yoga, svømmer og spiser sundt – det meste af tiden. Jeg tilbringer hver dag mindst en halv time i naturen, fordi jeg ved at det er afgørende for min trivsel. Jeg passer godt på mine nærende relationer; og jeg udvikler mig løbende på det psykologiske plan gennem efteruddannelse, supervision og egen terapi.

Du skal ikke forstå det som om jeg lever det perfekte liv. Jeg skriver det for at understrege, at jeg kender til det arbejde og den indsats, der skal til, for at holde sig sund, og også til hvordan det er, når man ikke gør det. Fordi man ikke har tiden, energien eller overskuddet. Og sidst, men ikke mindst kender jeg til, hvordan man så får sig selv i gang igen, når man har mistet retningen, energien eller humøret.

Efteruddannelse og værktøjer

Jeg er efteruddannet indenfor klinisk hypnoterapi, specielt målrettet psykologer. Det ligner på ingen måde det, du måske kender fra skolen eller fjernsynet.

I hypnoterapien anvender man ganske enkelt en let trancetilstand, for derigennem hurtigt og effektivt at ændre på uhensigtsmæssige tankemønstre og ditto adfærd.
Jeg har især gode erfaringer med at fjerne flyskræk, eksamensangst og angst for eksempelvis at træde frem for mange mennesker, holde taler etc.  I hypnoterapien er du din egen healer, og hypnosetilstanden minder mest af alt om meditation, hvis du kender det.

Derudover har jeg en lang række værktøjer der kan bringes ind i arbejdet, når det er relevant:

  • MBTI/JTI – typeindikator
  • Tegning og visionsarbejde
  • LEGO Serious Play

Jeg har endvidere gennemgået en proces til spirituel mentor fra ID Instituttet.